Previsió per a: Badalona, 14:04Z 17 Aug, 2018Aquesta tarda: Molt ennuvolat a ennuvolat. Màxima 22°C. UV index fins 5. Vent del sudest aproximadament 9 Km/h.
Aquesta nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera boira, irregular. probabilitat de pluja. Mínima 18°C. Vent del sud aproximadament 4 Km/h al vespre, canviant a nord-nordest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 50 %. Precipitació entre 2 i 5 mm.

Dissabte: Molt ennuvolat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 28°C. UV index fins 7. Vent del sud-sudest aproximadament 6 Km/h al matí, canviant a 13 Km/h, a ratxes a 28 Km/h, a la tarda.
Dissabte a la nit: Poc ennuvolat al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Mínima 19°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 9 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Diumenge: Assolellat. Màxima 30°C. UV index fins 8. Vent de l'oest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a sud-sudoest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 25 Km/h, a la tarda.
Diumenge a la nit: Serè. Mínima 20°C. Vent del sudoest aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Dilluns: Assolellat. Màxima 30°C. UV index fins 8. Vent del sud-sudoest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a 13 Km/h, a ratxes a 26 Km/h, a la tarda.
Dilluns a la nit: Serè. Mínima 21°C. Vent del sudoest aproximadament 9 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Dimarts: Assolellat. Màxima 31°C. Heat index fins 33. UV index fins 8. Vent del sud-sudest aproximadament 6 Km/h al matí, canviant a 14 Km/h, a ratxes a 27 Km/h, a la tarda.
Dimarts a la nit: Serè. Mínima 21°C. Vent del sudoest aproximadament 7 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Dimecres: Assolellat. Màxima 31°C. UV index fins 7. Vent de l'est aproximadament 8 Km/h al matí, canviant a sud-sudest a la tarda.
Dimecres a la nit: Serè. Mínima 21°C. Vent del sud aproximadament 4 Km/h al vespre, canviant a nordoest després de mitjanit.

Dijous: Assolellat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Màxima 31°C. UV index fins 7. Vent de l'est-sudest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud-sudest a la tarda.
Dijous a la nit: Molt ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja al vespre, més tard lleugera probabilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 22°C. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a nordoest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 50 %. Precipitació aproximadament 5 mm.

Divendres: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Màxima 30°C. UV index fins 6. Vent del sud-sudoest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a 14 Km/h, a ratxes a 26 Km/h, a la tarda. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Divendres a la nit: Serè. Mínima 22°C. Vent del sud-sudoest aproximadament 9 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials