Previsió per a: Badalona, 8:05Z 24 Feb, 2018Avui: Assolellat al matí, canviant a parcialment ennuvolat a la tarda. Màxima 14°C. UV index fins 3. Vent del nordest aproximadament 6 Km/h al matí, canviant a sud a la tarda.
Aquesta nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent del sudoest aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a oest-nordoest després de mitjanit.

Diumenge: Generalment assolellat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Màxima 16°C. UV index fins 3. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud a la tarda.
Diumenge a la nit: Serè. Mínima 5°C. Vent de l'est aproximadament 5 Km/h al vespre, canviant a 11 Km/h després de mitjanit.

Dilluns: Molt ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 10°C. Sensació de fred pel vent de 2 a 7. UV index fins 2. Vent de l'est-nordest aproximadament 18 Km/h, a ratxes a 34 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dilluns a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent de l'est-nordest aproximadament 21 Km/h, a ratxes a 36 Km/h.

Dimarts: Molt ennuvolat a ennuvolat al matí, canviant a cobert a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Màxima 9°C. UV index fins 2. Vent de l'est-nordest aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 29 Km/h. Probabilitat de precipitació 40 %. Precipitació aproximadament 2 mm.
Dimarts a la nit: Ennuvolat al vespre, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 6°C. Vent de l'est-nordest aproximadament 10 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dimecres: Cobert. Lleugera a moderada boira a la tarda. probabilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Màxima 9°C, però temperatures en descens a la tarda. Sensació de fred pel vent aproximadament 5. UV index fins 1. Vent de l'est-nordest aproximadament 13 Km/h, a ratxes a 28 Km/h. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.
Dimecres a la nit: Cobert. Lleugera boira, irregular al vespre. Probabilitat de pluja al vespre, més tard lleugera probabilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 5°C, però temperatures en ascens després de mitjanit. Vent del nord aproximadament 6 Km/h al vespre, canviant a sud-sudoest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 70 %. Precipitació entre 5 i 10 mm.

Dijous: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tronades disperses possibles. Màxima 16°C. UV index fins 3. Vent de l'oest-sudoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud-sudest aproximadament 17 Km/h, a ratxes a 28 Km/h, a la tarda. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dijous a la nit: Ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Mínima 10°C. Vent del sud aproximadament 8 Km/h al vespre, canviant a sudoest aproximadament 21 Km/h, a ratxes a 51 Km/h, després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 30 %. Precipitació menys de 2 mm.

Divendres: Assolellat. Màxima 12°C. UV index fins 4. Vent de l'oest aproximadament 40 Km/h, a ratxes a 54 Km/h, al matí, canviant a 29 Km/h, a ratxes a 52 Km/h, a la tarda.
Divendres a la nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 6°C. Vent de l'oest aproximadament 10 Km/h, a ratxes a 29 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dissabte: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 14°C. UV index fins 3. Vent de l'oest aproximadament 13 Km/h, a ratxes a 25 Km/h.
Dissabte a la nit: Molt ennuvolat. Mínima 8°C. Vent de l'oest aproximadament 11 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials