Previsió per a: Badalona, 20:05Z 20 Mar, 2018


Aquesta nit: Quasi serè. Mínima 6°C. Sensació de fred pel vent de 3 a 9. Vent del nord-nordest aproximadament 8 Km/h, a ratxes a 25 Km/h, al vespre, canviant a 18 Km/h, a ratxes a 29 Km/h, després de mitjanit.

Dimecres: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a generalment assolellat a la tarda. Màxima 15°C. UV index fins 5. Vent del nord aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 33 Km/h, al matí, canviant a nordest a la tarda.
Dimecres a la nit: Generalment serè al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent del nord-nordoest aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 34 Km/h.

Dijous: Assolellat. Màxima 16°C. UV index fins 6. Vent del nordoest aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 26 Km/h, al matí, canviant a oest-sudoest a la tarda.
Dijous a la nit: Poc ennuvolat al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent del nord-nordoest aproximadament 6 Km/h.

Divendres: Assolellat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 19°C. UV index fins 6. Vent del nordoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud-sudoest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 25 Km/h, a la tarda.
Divendres a la nit: Cobert. Lleugera a moderada boira després de mitjanit. probabilitat de pluja al vespre, més tard probabilitat de pluja després de mitjanit. Tempestes disperses probable. Mínima 9°C. Vent del sud-sudoest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 26 Km/h. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació aproximadament 10 mm.

Dissabte: Cobert. Lleugera a moderada boira al matí, més tard irregular lleugera boira a la tarda. Probabilitat de pluja al matí, més tard probabilitat de pluja a la tarda. Tronades disperses possibles. Màxima 10°C, però temperatures en descens a la tarda. UV index fins 2. Vent del nord aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 30 Km/h, al matí, canviant a 28 Km/h, a ratxes a 51 Km/h, a la tarda. Probabilitat de precipitació 80 %. Precipitació entre 30 i 50 mm.
Dissabte a la nit: Cobert al vespre, canviant a molt ennuvolat després de mitjanit, amb disperses lleugera frost possible. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 0°C. Sensació de fred pel vent de -5 a -1. Vent del nord aproximadament 40 Km/h, a ratxes a 54 Km/h, al vespre, canviant a 18 Km/h, a ratxes a 36 Km/h, després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Diumenge: Ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Màxima 10°C. UV index fins 3. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 11 Km/h, a ratxes a 27 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. probabilitat de pluja al vespre. Mínima 6°C. Vent de l'est aproximadament 10 Km/h al vespre, canviant a nordoest després de mitjanit. Probabilitat de precipitació 60 %. Precipitació aproximadament 5 mm.

Dilluns: Assolellat. Màxima 16°C. UV index fins 6. Vent del nordoest aproximadament 8 Km/h al matí, canviant a oest-sudoest a la tarda.
Dilluns a la nit: Generalment serè al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Mínima 7°C. Vent del nordest aproximadament 7 Km/h al vespre, canviant a nordoest després de mitjanit.

Dimarts: Parcialment a molt ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 17°C. UV index fins 4. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 6 Km/h al matí, canviant a sud-sudest a la tarda.
Dimarts a la nit: Parcialment ennuvolat. Mínima 10°C. Vent del sud aproximadament 3 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials