Previsió per a: Badalona, 20:05Z 17 Dec, 2017


Aquesta nit: Serè al vespre, canviant a poc ennuvolat després de mitjanit. Mínima 6°C. Vent del nord aproximadament 6 Km/h.

Dilluns: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja a la tarda. Màxima 12°C. UV index fins 1. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 10 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Dilluns a la nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a poc ennuvolat a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Mínima 6°C. Vent del nordest aproximadament 8 Km/h al vespre, canviant a 21 Km/h, a ratxes a 35 Km/h, després de mitjanit. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Dimarts: Assolellat. Màxima 10°C. UV index fins 1. Vent del nordest aproximadament 20 Km/h, a ratxes a 31 Km/h, al matí, canviant a 14 Km/h, a ratxes a 27 Km/h, a la tarda.
Dimarts a la nit: Serè al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Mínima 5°C. Vent del nordest aproximadament 9 Km/h.

Dimecres: Assolellat. Màxima 12°C. UV index fins 1. Vent del nord-nordoest aproximadament 5 Km/h al matí, canviant a oest-sudoest a la tarda.
Dimecres a la nit: Serè. Mínima 6°C. Vent del nord-nordoest aproximadament 5 Km/h.

Dijous: Assolellat. Màxima 13°C. UV index fins 1. Vent del nordoest aproximadament 8 Km/h al matí, canviant a oest-sudoest a la tarda.
Dijous a la nit: Serè al vespre, canviant a generalment serè després de mitjanit. Mínima 7°C. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 9 Km/h.

Divendres: Assolellat. Màxima 15°C. UV index fins 1. Vent del nordoest aproximadament 8 Km/h al matí, canviant a sudest aproximadament 3 Km/h a la tarda.
Divendres a la nit: Serè. Mínima 7°C. Vent del nord quasi en calma al vespre, canviant a 8 Km/h després de mitjanit.

Dissabte: Parcialment a generalment assolellat al matí, canviant a assolellat a la tarda. Màxima 13°C. UV index fins 1. Vent del nord-nordoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a oest a la tarda.
Dissabte a la nit: Serè. Mínima 6°C. Vent del nord-nordoest aproximadament 7 Km/h.

Diumenge: Assolellat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. Màxima 10°C. UV index fins 1. Vent del nordest aproximadament 14 Km/h, a ratxes a 28 Km/h.
Diumenge a la nit: Molt ennuvolat. Mínima 8°C. Vent de l'est aproximadament 5 Km/h.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials