Previsió per a: Badalona, 20:05Z 17 Jun, 2018


Aquesta nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 18°C. Vent del sud aproximadament 8 Km/h.

Dilluns: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a molt ennuvolat a la tarda. Màxima 29°C. UV index fins 9. Vent del sud-sudest aproximadament 9 Km/h al matí, canviant a sud-sudoest a la tarda.
Dilluns a la nit: Parcialment a molt ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 19°C. Vent del sud-sudoest aproximadament 7 Km/h.

Dimarts: Parcialment ennuvolat al matí, canviant a parcialment a generalment assolellat a la tarda. Màxima 29°C. UV index fins 9. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sudest a la tarda.
Dimarts a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat. Mínima 19°C. Vent del sud-sudest aproximadament 7 Km/h al vespre, canviant a oest-sudoest després de mitjanit.

Dimecres: Parcialment a generalment assolellat. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent del nord-nordoest aproximadament 9 Km/h al matí, canviant a est a la tarda.
Dimecres a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat. Mínima 20°C. Vent del sud-sudest aproximadament 4 Km/h.

Dijous: Parcialment ennuvolat. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 7 Km/h al matí, canviant a sud a la tarda.
Dijous a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat. Mínima 21°C. Vent del sud-sudest aproximadament 7 Km/h al vespre, canviant a sudoest després de mitjanit.

Divendres: Parcialment ennuvolat. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent de l'oest-nordoest aproximadament 9 Km/h al matí, canviant a est-sudest a la tarda.
Divendres a la nit: Poc ennuvolat a parcialment ennuvolat al vespre, canviant a parcialment ennuvolat després de mitjanit. Mínima 21°C. Vent del sudest aproximadament 11 Km/h al vespre, canviant a 5 Km/h després de mitjanit.

Dissabte: Parcialment a generalment assolellat. Màxima 30°C. UV index fins 9. Vent del sudest aproximadament 7 Km/h, a ratxes a 25 Km/h, al matí, canviant a 13 Km/h, a ratxes a 28 Km/h, a la tarda.
Dissabte a la nit: Parcialment ennuvolat. Lleugera possibilitat de pluja després de mitjanit. Mínima 21°C. Vent de l'est-sudest aproximadament 7 Km/h. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

Diumenge: Molt ennuvolat a ennuvolat al matí, canviant a ennuvolat a la tarda. Lleugera possibilitat de pluja. Tronades disperses possibles. Màxima 27°C. UV index fins 7. Vent del nord aproximadament 9 Km/h, a ratxes a 27 Km/h, al matí, canviant a nordest aproximadament 15 Km/h, a ratxes a 29 Km/h, a la tarda. Probabilitat de precipitació 20 %. Precipitació menys de 2 mm.
Diumenge a la nit: Molt ennuvolat a ennuvolat al vespre, canviant a parcialment a molt ennuvolat després de mitjanit. Lleugera possibilitat de pluja. Precipitació intermitent o en ruixats. Mínima 20°C. Vent del nordest aproximadament 12 Km/h, a ratxes a 26 Km/h. Probabilitat de precipitació menys de 20 %. Precipitació menys de 2 mm.

© meteobadalona.com - model numèric calculat amb WXSIM de Thomas J. Ehrensperger


Interpretación de l'index UV

 

Index Descripció Protecció recomanada
0-2 Cap perill Ulleres de sol, si hi ha neu, a la platja, o per a pells fines: crema solar
3-5 Lleuger risc si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora, cobrir el cos amb teixits i barret, buscar l'ombra a migdia
6-7 Risc alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu)
8-10 Risc molt alt si no s'usa protecció Ulleres de sol i crema protectora de factor 15 o més, cobrir el cos amb roba, barret d'ales, i reduir el temps al sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar (de 11:00  a 16: 00 durant l'estiu) - la pell es pot cremar amb molt poca estona d'exposició!
11 + Risc extrem si no s'usa protecció Prendre totes les precaucions, entre elles: dur ulleres de sol i utilitzar protector solar, cobrir el cos amb camisa de màniga llarga i pantalons, usar un barret ample, i evitar el sol des de dues hores abans fins a tres hores després del migdia solar

Interpretació extreta de la web de Casacota amb la seva autorització.

 

Avís legal


Si quieres colaborar en el mantenimiento y la mejora de este observatorio, y la información que se ofrece desde esta web, puedes hacer una donación voluntaria para este fin.

Rankings web

 

World Weather Websites

 

Bo-Rox Wetter Topsites List

Desde el 10/02/08

 

Índice Robertsson

Meteoclimatic

Xarxes socials